Tampereen ev.lut. seurakunnat Diakoniakeskus, Näsilinnankatu 26, PL 226, 33101 Tampere. Puhelin (03) 219 0111 | © 2007 - 2014 Suurella Sydämellä


Ajankohtaista

Suurella Sydämellä -toimintaa Tampereen Hämppien kanssa

Tampereen Hämpit on kehitysvammaisten oma yhdistys, jossa he itse päättävät yhdistyksen tavoitteista ja toiminnasta. Tule mukaan tekemään yhdessä!

Suurella Sydämellä lähti yhteistyöhön Tampereen Hämppien kanssa keväällä 2014. Nyt voit lähteä mukaan tekemään ja auttamaan, sekä muuttamaan asennetta kehitysvammaisia kohtaan! Hämppien toimintaan liittyviä vapaaehtoistehtäviä on nyt mukana tarjolla, ilmoittaudu siis mukaan Suurella Sydämellä-palvelun kautta. Tällä hetkellä voit lähteä mukaan auttamaan esimerkiksi myyjäisissä (linkki tehtävään) tai alkaa tukihenkilöksi yhdistyksen jäsenelle (linkki tehtävään). Lue lisää tehtävistä niiden omilta sivuilta ja ilmoittaudu toimintaan!

Hämpit on Me Itse ry:n alajaos, ja laajemmin yhdistyksen tavoitteena on tukea kehitysvammaisten osallistumista yhteiskunnan toimintaan tasavertaisina kansalaisina, ja puolustaa samalla heidän oikeuksiaan. Järjestö haluaa samalla lisätä myönteistä suhtautumista kehitysvammaisuuteen. Me Itse ry:llä on Tampereen Hämppien kaltaisia alajaoksia yhteensä 30, ja ne toimivat ympäri Suomea, ja jäseniä yhdistykselle on kertynyt reilun kymmenen vuoden aikana jo 900.