Tampereen ev.lut. seurakunnat Diakoniakeskus, Näsilinnankatu 26, PL 226, 33101 Tampere. Puhelin (03) 219 0111 | © 2007 - 2015 Suurella SydämelläAjankohtaista

Tampereella aloitetaan vuoden vapaaehtoisen valinta

Tampereen kaupunki palkitsee vuosittain sosiaali- ja terveysalalla toimivan vapaaehtoistyöntekijän.

Tampereen kaupunginvaltuutettu Matti Helinin tekemä valtuustoaloite vuoden vapaaehtoistyön palkitsemisesta hyväksyttiin 16.3.2015 Tampereen kaupunginvaltuuston kokouksessa.

 

Palkinnon perusteena on jokin erityinen ponnistus vapaaehtoistyön saralla. Se voi olla esimerkiksi kannustavana esimerkkinä toimiminen, vapaaehtoistoiminnan muotojen rohkea ideointi ja toteutus, tai uusien vapaaehtoisten innostaminen mukaan toimintaan. Palkittava voi olla vapaaehtoistoiminnan pitkäaikainen konkari tai uusi innokas vapaaehtoinen.


Kaupunginvaltuutettu Matti Helin on erittäin tyytyväinen siitä että Tampereen kaupunki innostui hänen valtuustoaloitteestaan.

 

-Tuhannet tamperelaiset toimivat vapaaehtoisina sosiaali- ja terveysalan järjestöissä ja seurakuntien diakoniatyössä. Tampereella tämä perinne on erityisen vahva verrattuna muhin suuriin kaupunkeihimme.

   

Kuluvan vuoden marraskuussa avataan kaupungin Valma-valmistelufoorumiin lomake, jonka kautta alan toimijat voivat ehdottaa vuoden vapaaehtoistyöntekijää kaupungin palkittavaksi.


23.3.2015